Nieuwsberichten

For the LOVE of E.A.R.s

Flyer For the LOVE of E.A.R.s.

Proeven, luisteren, ervaren. Genieten van lekker eten, luisteren en kijken naar pure muziek en kunst. Dat is For the LOVE of E.A.R.s. In het Klasse Theater in Tilburg worden op zondagavond 15 januari 2017 al jouw zintuigen geprikkeld.

Geniet bij binnenkomst van een kleine tentoonstelling van verschillende hippe, rake, grappige kunstenaars terwijl jouw smaakpapillen geprikkeld worden. Daarna luister je naar eigen vertolkingen van bestaande liedjes of naar eigen werk van verschillende artiesten. Elke artiest vertelt kort over zijn roots en over de waarde van de muziek die hij of zij heeft gekozen. Terug naar het échte muziek maken. Een lied kan drie minuten duren, maar door ruimte voor vrijheid en improvisatie, kan de avond zomaar een verrassende wending krijgen.

For the LOVE of E.A.R.s is op zondag 15 januari 2017 in het Klasse Theater, Carré 16 in Tilburg. Inclusief verrassingsdiner is de toegangsprijs 37,50 euro en is de aanvangstijd 18.00 uur.
Alleen genieten van kunst en het concert is ook mogelijk voor 12,50 euro vanaf 19.45 uur. Kaarten zijn alleen te bestellen via deze website: www.fortheloveofears.nl

FOR THE LOVE OF E.A.R.s. Eating. Art. Roots.

Geplaatst op 05 Jan 2017